Inwoners Lommel: Bewonerskaart voor parkeren.

Petitie voor inwomers van Lommel die niet gerechtigd zijn om een bewonerskaart te hebben voor het parkeren dicht bij hun woning!

Geachte inwoner van Lommel,

Herbij verzoek ik je vriendelijk om dit eens goed door te lezen in geval u een wagen ter beschikking heeft en zoals u weet u in gemeente Lommel u het recht niet heeft om een bewonerskaart te hebben zoals in andere steden voor gratis te kunnen parkeren in de buurt van uw woning.

Op het gemeentehuis hebben ze mij duidelijk gemaakt dat dit in Lommel niet bestaat. 1van de belangrijke straten namelijk de Kerkstraat is tot een winkelstraat omgebouwd en dit met uitdrukking om van deze straat definitief en permanent verkeersvrij te maken! Na 19u mag je in deze straat zelfs niet meer parkeren en riskeer je vóór je eigen woning een boete te krijgen. Als inwoner moet je je dan blauw betalen aan tickets voor te kunnen parkeren. Dit is voor mij in ieder geval een teken dat ze mij niet als inwoner bezien maar als toerist, waarbij dit zeer beledigend overkomt.

Graag had ik met jullie allen deze petitie willen tekenen om hiervan een sterkt aanvraag te kunnen doen bij het gemeentebestuur zodat wij als inwoner ons recht in handen kunnen nemen. De overheid probeert te besparen op alle vlakken waaronder ENKEL de burger hier aan toe leid! Wat zij ook doen is ons als burger gebruiken om hun staatsschuld proberen af te lossen terwijl zij schulden blijven maken en investeren in straaljagers voor oorlog te voeren in andere landen van zo'n 15 miljard €. De pensioenkas is ook helemaal leeg, dat geld hebben ze gebruikt voor andere doeleinden en toch blijven ze mensen aanmoedigen om te gaan werken voor hun pensioen. Dit zijn grote leugens, en je kan het zien aan het feit dat ze ons vragen om langer te blijven werken, ze proberen iedereen later op pensoien te laten gaan omdat ze weten dat de kas leeg is en ze diegenen niet kunnen uitbetalen. Enkel mensen dat bij het gerecht zelf en Politiemensen + Politicie mogen vervroegd op pensioen. Waar is de gelijkstand dan? Zij maken ons hiermee zeer duidelijk dat niet iedereen dezelfde rechten heeft toch?...  

Dus hierbij met deze petitie wil ik starten omdat dit mij zeer stoort dat ze denken dat wij burgers niets voorstellen als mensen. Dit is maar iets kleins: het recht niet eens hebben om gratis naast uw woning te mogen parkeren maar er nog voor moet betalen, of beboet worden als je niet op tijd je ticket gaat vervangen of je dat vergeten bent.

Dus AUB als u respect heeft voor uzelf en voor uw gezin teknen deze petitie in orde dat wij met z'n allen tesamen strek staan tegenover de staat die ons probeert te kleineren en dit doet terwijl wij ze meer en meer het recht geven om te doen met ons wat ze willen!

 

Alvast bedankt!

Met zeer vriendelijke groeten, 

Jouw buurtbewoner.

 

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik AS toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.