IJsvrij voor St. Bonifatiuscollege

Wij, de leerlingen van het St.Bonifatiuscollege, vinden het onverantwoord om morgen, 31 januari, met de fiets naar school te komen. Er zal op sommige plekken niet gestrooid worden en velen van ons zullen vallen. Sommigen van ons zullen daarbij gewond raken, als in een gebroken bot, verstuikte enkel, iets dergelijks. Een enkeling zal ernstig gewond raken en misschien tijdelijk in een rolstoel moeten rijden of zelfs erger... Geef ons morgen ijsvrij en bespaar ons dit gezeik.

met vriendelijke groet, 

de leerlingen

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik Jonas Ensink toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen. We zullen deze petitie adverteren voor mensen die andere petities op onze website bekijken, maar deze petitie nog niet hebben bekeken.