Haal_GTST_van_de_buis

Te lang wordt Nederland al lastig gevallen door deze dramatische serie waar de ene verhaallijn nog hersenlozer is dan de andere.

Het ergste is nog dat er "fans" zijn die denken dat de serie realiteit is!

Die gaan acteurs zoals Everon Jackson Hooi, Bing in de serie, bedreigen omdat ze denken dat hetgeen hij "Rikkie" aandoet in de serie echt is.

Denk even na mensen, het zijn acteurs! die een rol spelen!

- Bing probeert niet Rikkies kind af te pakken

- Jack kan niet zomaar, zonder opleiding en werkervaring, rechercheur worden

- Jack kan niet binnen een poep en een scheet genezen van het Ebola virus
Heb je een onbekende dodelijke virusinfectie dan lig je niet in een kamer waar plastic lamellen voor de deur hangen, dan lig je in een steriele goed afgesloten ruimte. En heeft je bezoek meer dan een mondkapje op

En dan willen ze nu Edwin terug in de serie omdat hij zo'n leuk stel speelt met Lucas... Lucas een verwende relnicht die nog dommer is dan Nina.

Over dom gesproken, je broer neukt je vrouw vlak voor je bruiloft en daarna ook nog een paar keer, en jij laat em later als je gescheiden bent van die slet gewoon weer bij je in huis wonen?
Elk normaal mens had em vermoord! en haar erbij.

HET IS FICTIE MENSEN FICTIE! GEEN REALITEIT!

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.

Leer meer...