Geen CAT, STAT, Portfolio en PAK in 1,5 week

Er wordt zeer veel van VU geneeskundestudenten verwacht in het laatste blok van het jaar. Waar we normaal gesproken een maand hebben om ons te focussen op één blok, wordt er van ons in de laatste periode van het jaar verwacht dat we:

1) een blok (arts en patiënt) in drie weken voorbereiden 

2) een STAT afleggen met meerdere onderwerpen: farmacotherapie, klinisch redeneren etc. 

3) onze portfolio in orde maken 

4) een PAK toets maken 

Het zou beter zijn als bijvoorbeeld delen van de STAT worden verspreid over het jaar, of dat het portfolio en de PAK toets in het één na laatste blok moeten worden afgerond. 

De manier waarop het einde van het collegejaar nu is ingedeeld geeft de studenten teveel zorgen en prestatiedruk. We krijgen niet de mogelijkheid om ons goed te kunnen focussen, omdat er teveel verplichtingen tegelijk zijn ingepland. Kortom: er moet een oplossing komen. 

Teken de petitie als je het hiermee eens bent! 

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik Lars Nijman toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...