Ouders IBS Driezum zeggen het vertrouwen in het Bestuur op!

Quoted post

Vroeger niet alles beter, sommige dingen wel...

#9 Stichtingsvorm is per definitie onjuist als het om onderwijs gaat

2015-01-16 21:52

Onderwijs is een zaak van ouders en kinderen. Derhalve is een stichtingsconstructie per definitie onjuist, omdat graaiers en bestuurders zonder enige visie (Treesie heeft wellicht nooit meer dan een huishoudschooladviesje van de bovenmeester van de lagere school gekeregen en is daarna de zwakzinnigenzorg ingegaan) zichzelf en vriendinnetjes (lees: Willy vd Galiën) postities toeschuiven met hoge gages. Enige kennis van zaken is niet noodzakelijk en vervolgens zijn ze in staat hun goddelijke gang te gaan zonder afgetikt te worden, omdat ze gedekt worden door voornoemd vriendinnetje (die op haar beurt weer de ene na de andere onvoldoende krijgt voor haar accreditatie op de NHL). 

Oplossing: stichtingsvormen binnen onderwijsland afschaffen, de verenigingen herintroduceren. De ouderweste bestuursvoorzitters aanstellen die vanuit een 'liefde-werk-oud-papier'-constructie deze positie vervullen, omdat het onderwijs hen aan het hart gaat en niet zoals Treesje-darling omdat het zo leuk vertelt op feestjes.

Reacties

henk de tank

#12 Re: Stichtingsvorm is per definitie onjuist als het om onderwijs gaat

2015-01-17 12:31:18

#9: Vroeger niet alles beter, sommige dingen wel... - Stichtingsvorm is per definitie onjuist als het om onderwijs gaat 

 de verenigingsvorm is verboden voor openbaar onderwijs. Ben het overigens wel met u eens dat de verenigingsvorm ouderbetrokkenheid vergroot.