Middelburg Geen asielzoekerscentrum op het Swerf-Rust terrein

De boemerang

/ #172 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-07-19 09:37

#170 & #171:

Heb op z'n minst het fatsoen om niet mijn pseudoniem te gebruiken, Rinus, Boemerang, Agent, zijn overbuurman, Dierenvriend, Buurtbewoner, Nog 'n Buurtbewoner, Gast, de Onbekende, ik weet het beter, en dan zal ik er vast nog wel wat vergeten.

Doe normaal of hou je ver van alles. Dit infantiele gedoe helpt helemaal niemand.

"Ook een dringend verzoek aan De boemerang om andere meningen/opmerkingen van andere mensen in hun waarde te laten."

Ik laat mensen in hun waarde, maar als deze mensen ronduit racistische taal beginnen uitslaan, dan zie ik het als mijn humane plicht om deze mensen daar op te wijzen. Zeker waar het slachtoffers betreft die zichzelf hierin niet kunnen verdedigen. Een persoon verwijten diefstallen te plegen, kinderen te lokken, brand te stichten en te moorden, terwijl die persoon nog niet eens hier geweest is, dat gaat alle perken te buiten en verdient meteen de kop ingedrukt te worden.

Dus, waarde Rinus, Boemerang, Agent, zijn overbuurman, Dierenvriend, Buurtbewoner, Nog 'n Buurtbewoner, Gast, de Onbekende, ik weet het beter, en wat al niet meer, zolang jij dit soort opruiende taal blijft uitkramen zal ik niet mijn mond houden, want je hebt geen gelijk en jouw mening schreeuwt om weerwoord.

Er is hier wel ruimte voor discussie en iedereen mag zijn mening ventileren, maar voor laakbare taal is nergens ruimte.