Drielse Kermis privatiseren NEE!!

Bekend is gemaakt dat ze de kermis in Kerkdriel willen gaan privatiseren.

Dit houdt waarschijnlijk in dat de kosten groter worden waardoor de kermisexploitanten / horecaondernemers ook met de prijs omhoog zullen gaan. De ritjes zullen duurder worden! Dit is natuurlijk voor niemand leuk!

Ook willen ze de vrijdag bij de kermis betrekken wat betekent dat we 5 dagen kermis hebben. Dit lijkt leuk, maar iedereen heeft maar één budget om uit te geven op de kermis.
Waarschijnlijk zal een andere dag hieronder gaan lijden. Bijvoorbeeld een maandag of een dinsdag.

De vertrouwde Drielse kermis moet blijven. Waarom iets gaan veranderen wat goed is?
Al jaren zie je dezelfde vertrouwde gezichten, dit zou zonde zijn als dit in de toekomst niet meer is. Dit maakt de Drielse kermis zoals hij is.

Met z’n allen staan we sterk! Ben je het hier mee eens? En wil je dat we onze oude vertrouwde kermis houden? STEM DAN TEGEN!!

Vandaar deze petitie!! Stem dus tegen privatisering van de Drielse Kermis!!

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik Drielse Kermis toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.