De lieve whisper

Aan Meester...

Beste,

Ik wil hier het één en ander kwijt over Whisper die momenteel bij Catherine Pauwels en David van Berlo verblijft.

Ik ken deze mensen een aantal jaren en weet dat ze dierenvrienden zijn uit de duizend. Niets maar dan ook niets is hun teveel als de beestjes hun maar goed voelen en gelukkig zijn.

Whisper werd daar gebracht om voor hem te zorgen en geloof me, ze hadden geen betere plaats kunnen vinden. Whisper heeft een allergie en krijgt bij Catherine en David de aangepaste voeding en snoepjes. Hij slaap bij hen in bed samen met zijn goede vriend Obi. Die twee zijn zo gelukkig samen.

Een dier, waar je zo veel onvoorwaardelijke, echte liefde van krijgt dat gebruik je niet als speelbal, het gaat hier echt om het welzijn van deze lieverd en echt niet om ruzie tussen mensen. Laat Whisper astublieft nog genieten van zijn goede zorgen en zijn liefde dat hij krijgt.

Whisper hoort bij Catherine en David en moest hij kunnen spreken dan zou hij dit zeer zeker beamen.

Alvast bedankt voor je tijd.

Van een dierenvriend voor mijn vrienden die dit dik en dubbel verdienden, want weet dat als ze Whisper moeten afgeven ze kapot van verdriet zullen zijn.

Met vriendelijke groeten.

Huysentruyt Nathalie

 

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik Catherine pauwels toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...