De dierenpolitie mag niet afgeschaft worden

De dierenpolitie dreigt ten onder te gaan aan bezuinigingen en reorganisaties. Dierenagenten moeten steeds meer tijd aan ander politiewerk besteden en de aanwas van nieuwe animal cops is minimaal, blijkt uit onderzoek door deze krant.

 

Van de 160 dierenagenten in Nederland krijgt bijna de helft nauwelijks nog tijd om af te gaan op meldingen van dierenmishandeling- en verwaarlozing. Dat stelt Frank Dales, directeur van de Dierenbescherming. "In sommige regio's is de dierenpolitie een succes, maar in andere gebieden geeft de politietop geen enkele prioriteit meer aan het werk van de dierenagenten."

 

Teken deze petitie en help om het afschaffen van de dierenpolitie tegen te gaan.

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik Felicia Quirke toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen. We zullen deze petitie adverteren voor mensen die andere petities op onze website bekijken, maar deze petitie nog niet hebben bekeken.