Camping Grand Bru moet OPEN!!

Camping Grand Bru moet open blijven. De provincie Luxemburg sluit camping Grand Bru per 30-09-2020

De plaats Grand-Bru is een gehucht bij Villers-Sainte-Gertrude in de Belgische provincie Luxemburg. Grand-Bru ontleent zijn naam aan de gelijknamige straat Grand-Bru, die van het dorp naar het nabijgelegen Villers-Sainte-Gertrude loopt.

De mooie ruime camping moet na +/- 56 jaar zijn deuren sluiten.
Dit laten wij niet zomaar gebeuren. Er zijn al jaren problemen geweest met de uitbaters van de camping. Nu heeft de camping eindelijk uitbaters die de camping opknappen en in ere herstellen en zelfs verbeteren.

Het zou niet zo mogen zijn dat na alle tijd en energie de vernieuwde camping Grand Bru al binnen een jaar dicht moet. En dit door fouten met vergunningen van anderen in het verleden.

Wij houden van Grand Bru het is echt een tweede huis. In een mooie rustige omgeving. Met het genot van spelende kinderen en een hapje en drankje bij het grand cafe Brutus.

Help ons de provincie Wallonie te overtuigen dat Camping Grand Bru nog lang niet klaar is voor een sluiting.
De vaste jaargasten zijn zo bekend met elkaar dat het een tweede familie geworden is. Dit mag niet zo eindigen. Net nu alles juist eindelijk beter word.

https://www.grandbru.be


Teken de petitie en hou Grand Bru open!!!FB_IMG_15952707738261.jpg

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik Jeroen van Musscher toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...