Recentste petities

  • Taal: Nederlands

Red De Nieuwe Doelen in Gorkum

Theater De Vijfzinnen moet gered worden! Erica Terpstra zet al jaren prachtige shows neer in haar wagentje en dit kan ons niet ontnomen worden. Er gaat niets boven een avondje pils drinken, Guus Meeuwis meezingen en Erica Terpstra's monstertruck-show kijken. Red De Nieuwe Doelen!!

114 Gemaakt: 2022-03-14 Statistieken

Fas huisdier

Wij willen en fas huisdier. Teken deze<3 DOE het het is nodig iedereen heeft een huisdier nodig.

8 Gemaakt: 2022-03-14 Statistieken

Geen De Bilde meer tijdens matchen van de Pro League

Teken deze petitie als je geen Gilles de Bilde meer wilt tijdens matchen van de Pro League

44 Gemaakt: 2022-03-12 Statistieken

Behoud van parkeerplaatsen voor de winkels op het Purmerplein te Amsterdam Noord

De Amsterdamse gemeente wil helaas de parkeerplaatsen voor de deur van de winkels weghalen en verplaatsen naar de kopse kanten van Purmerplein. Zo zult u verder moeten lopen met uw boodschappen en is er minder doorstroom. De parkeerplaatsen voor de deur is juist de kracht van ons plein. Zet alstublieft uw handtekening voor het behoud van de parkeerplaatsen voor de winkels op het Purmerplein en een mooi en leefbaar plein. 

483 Gemaakt: 2022-03-12 Statistieken

Samen blijven!

Wij (de ouders van de kinderen van Groep 4) vinden het zeer wenselijk dat deze hechte groep bij elkaar blijft.De impact van de fusie zal zonder dat de indeling van de groep wijzigt, al groot genoeg zijn.Deze klas is een bijzondere klas, ze hebben onderling zoveel plezier en kennen elkaar al een hele tijd. Het zou zonde zijn om deze klas uit elkaar te halen. 

28 Gemaakt: 2022-03-11 Statistieken

Make Fr’adio great again

Vanuit Frala is besloten dat de Fradio dit jaar niet doorgaat ivm budgettaire problemen.... Teken de petitie als u ook vindt dat de Frafio door moet gaan. 

11 Gemaakt: 2022-03-11 Statistieken

Behoud de verplichte lesopnames

De UGent besliste onlangs om lesopnames niet langer meer te verplichten, maar dit is onaanvaardbaar. Deze petitie dient ervoor om in dialoog te kunnen gaan met rector Rik Van de Walle om te laten zien dat er veel studenten vinden dat dit niet kan.  Waarom verplichte lesopnames? Werkstudenten die niet altijd zo flexibel kunnen zijn Lesoverlappingen, je kan niet op twee plaatsen tegelijk zijn Fysieke beperkingen, is niet altijd evident om naar de campus te komen Mentale problemen, soms is het gewo

125 Gemaakt: 2022-03-10 Statistieken

Red de Gedachteniskerk in Rhenen!

Steun het initiatief van de Stichting Vrienden van de Gedachteniskerk om dit naoorlogse, nationale herdenkingsmonument te behouden en teken de petitie!Meer weten? Meer doen? Ga naar www.gedachteniskerkrhenen.nl of stuur een email naar info@gedachteniskerkrhenen.nl. De bouw van de Gedachteniskerk in Rhenen, aan de voet van de Grebbeberg, is in de naoorlogse jaren vijftig mogelijk gemaakt door een nationale inzamelingsaktie. De kerk is gebouwd om de slachtoffers van de Slag om de Grebbeberg en de

349 Gemaakt: 2022-03-10 Statistieken

Tegen afsluiting veerstal gouda ! Stop dit plan !

Teken zoveel mogelijk tegen de plannen om de veerstal af te sluiten! Omrijden, meer benzineverbruik en veel tijdsverlies. Gevaarlijke situaties voor fietsers, hard rijdende auto's die gefustreerd door de wijken rijden !   Stop deze plannen en deel zoveel mogelijk deze petitie !   

506 Gemaakt: 2022-03-10 Statistieken

Joep pockies pantoffels maat 49

Ik (Judith)vraag u om de petitie te ondertekenen als u ook vindt dat Joep recht heeft op een paar Pockies pantoffels in maat 49. Je kan er natuurlijk helemaal niks aan doen als je zulke grote voeten hebt, en discriminatie is tegenwoordig niet meer in.    (Ik zoek voor volgend schooljaar ook nog een marketing stage dus Pockies, je weet wie je moet hebben!!)

5 Gemaakt: 2022-03-09 Statistieken