Breng hier u stem uit vóór de realisatie van het nieuwe Recreatiepark Enkhuizerzand

Wij als Enkhuizer burgers e.o. stemmen vóór de realisatie van:

-Een bungalow park in de zelfde stijl gebouwd als de oude huizen in de binnenstad die   niet hoger zijn dan 7 meter (meest concrete plan).

-Een nieuwe camping voor zowel vaste gasten als tijdelijke gasten.

-Een nieuwe baai met daarin een breed strand van 1,250 meter lang voor alle toeristen     en burgers van Enkhuizen e.o. waarvan 250 meter gereserveerd is voor de watersport.   

-De uitbreiding van het Enkhuizer zwembad met een buitenbad.   

-Met als aanvulling: 

-Met het bastion model door te gaan zodat men minder diep het IJsselmeer in hoeft te   gaan en waarin de historische waarden van Enkhuizen (de vesting) gewaarborgd blijft.

-De komst van bovenstaande zal een grote aanvulling voor onze prachtige stad zijn op   het gebied van toerisme en zeker niet te vergeten werkgelegenheid.

-Wij als Enkhuizer burgers e.o. verzoeken de gemeenteraad en het gemeentebestuur   met stipt door te gaan met de plannen en bovenstaande punten mee te nemen in de   besluitvorming.

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik Eric Keesman toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.

Leer meer...