Bezwaar tegen weigering zorgwellness Zandvliet! Recht op ontspanning voor iedereen!

IMG-20180117-WA0000.jpgIMG-20180117-WA0005.jpgART_0565.jpgART_0541.jpg2117.jpg20190416_114650.jpg20190409_125016.jpgWij vragen onze petitie te ondertekenen omdat wij wensen bezwaar aan te tekenen tegen de weigering van onze aangevraagde omgevingsvergunning.

Dit voor de inrichting en exploitatie van een massagesalon met  sauna en wellnesscomplex, gelegen in de Zandvlietse dorpsstraat te Antwerpen Zandvliet,waar iedereen welkom is maar waar ook word gedacht aan ouderen en  mensen met een beperking.

In deze tijden waar ook cijfers van stress, Burn-out en depressie de hoogte in gaan willen wij een groene oase van rust creëren in de polderstreek van Antwerpen met de nadruk op zelfzorg en ontspanning.

Ondanks 2 jaar procederen en de voorlopige positieve adviezen van brandweer,water, milieu, ... is de gemeente de enige die een negatief advies heeft gegeven. 

Velen hebben ons laten weten dat dit juist een positieve ontwikkeling zou zijn voor de buurt met veel groen, eigen parking en rolstoeltoegankelijk. 

Met uw steun hopen wij Yazu massage en wellness verder te kunnen ontwikkelen naar een groene rustplaats waar persoonlijke service, vriendelijkheid en hygiëne heel belangrijk zijn. Waar wij graag de tijd nemen voor uw ontspanning.

Alvast bedankt!

vriendelijke groeten Sylvia Cornelis  en Bert Fissers 

 


Cornelis Sylvia zaakvoerder van Yazu massage en wellness    Neem contact op met de schrijver van het verzoekschrift

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik Cornelis Sylvia zaakvoerder van Yazu massage en wellness toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.

Leer meer...