Bezwaar tegen het kappen van bomen tussen X-Ray en de spoorlijn op 10 december.

Maandag 10 december worden er 51 bomen gekapt tussen X-Ray en de spoorlijn om plaats te maken voor nieuwbouw. De plannen voor de nieuwbouw zijn echter nog erg pril en het kan nog lang duren voor er echt iets gebouwd wordt. Het kappen van de bomen in dit stadium van het bouwproject is erg voorbarig. De bomen zorgen nu voor een groen uitzicht wat geluid- en licht overlast van de spoorlijn en naastgelegen woonboulevard Leeuwenstein tegen houdt. Het kappen van de bomen in deze fase van het bouwproject zou zorgen voor een erg lange tijd waarin het studentencomplex zonder reden de nadelen zal ondervinden van het liggen aan een groot braakliggend terrein. Met deze petitie vragen we om uitstel van het kappen van de 51 bomen tot een korte tijd voor het begin van de bouw aan het nieuwe appartementen complex zodat het terrein tussen het spoor en X-Ray zo kort mogelijk onnodig braak ligt.

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik Cathleen Schepers toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.