Behoud De Bieb

ZO JAMMER!!!!!!! De bibliotheek Sierplein gaat sluiten Per 1 september a.s.   WILLEN WIJ DAT?? NEE!!! Wat kun je doen? Teken de petitiee!!! OF Zet je handtekening op de lijst in de bibliotheek of in de Ark.

 Aantal uitleningen in Slotervaart met 12,2% gestegen is.                                              - jammer van het verlies van een ontmoetingsplek in de buurt;                                      - jammer voor alle kinderen en ouderen die zo veel gebruik maken van deze bieb. 

 Teken de petitie!!!   

 

Bedankt namens het actie comité “ behoud de BIEB Sierplein”  

 


Lamya Ben-Abdessadak, Marinka van Hemert, Yvonne Fontijn, Ingrid Stoop en Sumadi Bambang Oetomo    Neem contact op met de schrijver van het verzoekschrift

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik Lamya Ben-Abdessadak, Marinka van Hemert, Yvonne Fontijn, Ingrid Stoop en Sumadi Bambang Oetomo toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.

Leer meer...