Aftreden SGP leider Kees van der Staaij

SGP-leider Kees van der Staaij geeft aan zich te kunnen vinden in de Nashville-verklaring. In onze politiek is er geen plaats voor mensen die haat zaaien en achter dit antihomopamflet staan. 

 

Wie zegt dat ‘goede christenen’ homoseksualiteit altijd dienen af te wijzen, hoort NIET thuis in een politieke partij die dit beleid wil handhaven.

Wie het ermee eens is dat homoseksualiteit een ziekte is waarvan je kan genezen, hoort NIET thuis in een politieke partij die dit kan doorvoeren in een beleid. 

Wie vindt dat het huwelijk bedoelt is als verbond tussen een man en vrouw, hoort NIET thuis in een politieke partij die dit soort onzin kan rondzaaien. 

Van der Staaij versterkt de afgunst op het moment dat Nederland op de goede weg is naar een tolerantere samenleving ten opzichte uvan de LHBTQI+ community. 

 

TEKEN DE PETITIE VOOR AFTREDEN VAN DER STAAIJ

 

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik Menno boere toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.

Leer meer...