Afschaffing betaald parkeren op feestdagen in Amsterdam Zuidoost

Betaald parkeren is sinds de zomer van 2014 ingevoerd in Bijlmer Centrum (postcodegebied 1102) om de parkeerdruk te verminderen van forensen en het uitgaanspubliek in Arenapoort. Dit parkeergebied is 2 jaar daarna uitgebreid met de hele H-buurt.  

Op feestdagen valt betaald parkeren alleen op de schouders van bezoekers, die hun familie en vrienden willen bezoeken. Het kantorencomplex in Arenapoort is  dan namelijk dicht, waardoor er bijna geen forensen te vinden zijn in Zuidoost. Daarnaast zijn er ook geen voetbalwedstrijden gepland op feestdagen.

Wij pleiten daarom voor het afschaffen van betaald parkeren in Bijlmer Centrum op feestdagen, met name christelijke feestdagen. Met maar liefst 150 geloofsgemeenschappen is Amsterdam Zuidoost een van de meest christelijke stukjes Nederland met de grootste dichtheid aan kerken en toch betalen wij op die dagen ook parkeergeld.

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik Betty Mezgebe toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie tonen aan 3000 mensen die andere petities op onze website bekijken, maar deze petitie nog niet hebben bekeken.