Aanpassing van toetsweek

Onze school (ARHC) heeft na overleg besloten om nagenoeg niks aan de toetsweek te veranderen. Leerlingen hebben een achterstand op kunnen lopen waardoor een toetsweek niet representatief is. Kijkend naar andere scholen lijkt de manier waarop het ARHC de toetsweek aanpakt geen goede manier.

 

Wij

Leerlingen uit MAVO 3, HAVO 4, VWO 4 & 5 van het ARHC en ouders/verzorgers van de leerlingen

 

Constateren

  • Leerlingen hebben een achterstand opgelopen door het thuiswerken waardoor de toetsweek niet representatief is.

  • Een tekort aan uitleg en de mindere kwaliteit (Dit ligt niet zozeer aan de docenten, maar meer aan dat er gewoon minder kwalitatieve lessen kunnen worden gegeven) ervan zorgt ook voor een aanzienlijke achterstand.

  • Door overvloed aan extra projecten en huiswerk is er weinig tijd om te leren voor de toetsweek.

 

En verzoeken

Dat de school toch nog een keer kijkt naar de toetsweek en in overweging neemt dat leerlingen een achterstand hebben opgelopen door het thuiswerken en een tekort aan (kwalitatieve) uitleg. Wij als leerlingen zouden graag willen dat de toetsen/cijfers uit de toetsweek alleen meetellen, en mee worden genomen naar volgend jaar, als het cijfer hoger is dan het gemiddelde van het vak.

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik Jonas Elzinga toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...