Aangifte tegen House of Animals (Karin Soeters)

Opnieuw weet Karin Soeters, directeur wetenschappelijk bureau van de Partij voor de dieren (de Nicolaas Pierson Foundation), Founder of House of Animals (waar we opnieuw o.a Marianne Thieme tegenkomen), Directeur van AnimalsToday etc. zich in de kijker te spelen bij onwetende journalisten met haar beschuldiging over onzedelijke betastingen.

En opnieuw doet ze aangifte tegen de “ontuchtige” handelingen, nu de vorige aangifte blijkbaar in de la van het OM is beland. Het moet druk worden op het politiebureau in Utrecht, want de inkt van de aangifte tegen de Boxtelse varkenshouder waar recent de dierenactivisten inbraken in de stallen is nog niet eens droog.

Op 26 mei 2019 is er een 'undercover'-video gemaakt op de EBKC show in Zutphen, Nederland. Daarbij is een artikel geschreven door AnimalsToday met de titel "Weer ontuchtige handelingen en gecoupeerde oren bij hondenshow". In het artikel worden de aanwezige op de show ervan beschuldigd de oren en staarten te couperen, zelfs van hondenrassen die zonder staart geboren worden (erg knap). En daarbij doet ze ook aangifte tegen de handlers die hun hond onzedelijk betasten.

Wie de “undercover”-video beter bekijkt, en niet alleen het kundig geknipte snapshot waarin net dat ene moment waarop iemand de hond kort van achter vastpakt, met volle hand, zonder de in Eindhoven zo naar voren gehaalde gekromde vinger, ziet vooral mensen die hun hond in stand zetten. De een wat bedrevener dan de ander. Iedereen die showt weet dat dit een normale wijze is, die niet belastend is voor de hond, en waardoor de hond goed gaat staan. Niet iedereen is er even handig in, niet elke hond staat direct goed, dus ja, soms moet dat een paar keer. 

Ongeacht of je nu zelf je hond zo in stand zet of niet, elke deelnemer aan een hondenshow weet dat dit een normale manier is, die geen enkel seksueel kenmerk heeft anders dan dat het toevallig in de buurt van de genitaliën is. Maar blijkbaar is de #metoo-discussie bij bepaalde mensen zover doorgeslagen dat elke blik richting genitaliën geldt als verkrachting of ontucht.

Deelnemers aan hondenshows worden op deze manier flink beschadigd door deze onterechte veroordeling op het media. Er worden mensen en honden in filmpjes gebruikt die geschaad worden, maar ook andere deelnemers aan hondenshows. Als je de reacties onder deze artikelen leest, begrijp je direct dat de onwetende lezer/kijker wordt opgezet tegen de deelnemers aan hondenshows.

Wij roepen iedereen op om direct aangifte te doen en deze petitie te ondertekenen!

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik Deelnemer aan hondenshows toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie tonen aan 3000 mensen die andere petities op onze website bekijken, maar deze petitie nog niet hebben bekeken.