Het dossier en nader onderzoek van Leon Groeneweg

Neem contact op met de schrijver van de petitie

NIEUWS IN DE TELEGRAAF OP MAANDAG 10 FEBRUARI 2014

2014-02-09 11:42:48

Bij deze willen wij nabestaanden aankondigen dat morgen 9 februari 2014 een artikel in de telegraaf  geverifieerd en geschreven door Jolande van de Graaf misdaad verslaggeefster dat de Patholoog Anatoom Danny Spendlove heeft geconcludeerd dat Onze zoon Leon Groeneweg door een misdrijf  is omgekomen.EINDELIJK IS DE WAARHEID NA VIJF EN HALF JAAR WAAR WAT WIJ NABESTAANDEN  AL DIE JAREN HEBBEN GEROEPEN uitgekomen HIERBIJ ZIJN WIJ IN AFWACHTING WAT HET OPENBAAR MINISTERIE GAAT DOEN . ZONDER JOLANDE DE GRAAF M.V  HAAR COLD CASE TEAM  & ADVOCATEN HADDEN WIJ NOOIT ZO VER KUNNEN KOMEN.


Marijke Harkema

Op de Hoogte Stellen

2014-01-29 11:05:22

Lieve Tekenaars fijn dat we zo massaal gesteund worden door het hele land we zijn jullie alle erg dankbaar hiervoor , ook de warme en aanmoedigende opmerkingen geven weer een beetje hoop !! Tevens is het ondanks de afspraak die er staat op 13 maart 2014 nog belangrijk dat we ondersteund blijven worden en dat de mensen de petities gewoon blijven door sturen en ondertekenen. Dit om meer kracht bij te zetten als we het gaan overdragen bij Dh. Fred Teeven. Hoe meer hantekeningen hoe sterker we staan.

Natuurlijk houden wij U allen op de hoogte hoe het gesprek is verlopen en voornamelijk wat er uit komt en/of justitie nu wel het volledige dossier en nader onderzoek gaat doen.


Marijke Harkema

Afspraak

2014-01-28 12:54:49
Beste tekenaars,

wij danken u vriendelijk voor uw handtekening.

Op 13 Maart 2014 hebben wij een gesprek bij de 'Justitie baas'
Dhr. Bolhaar.

Wij hopen op een goede afloop.

K Harkema

Kevin Harkema



Deel deze petitie

Help deze petitie om meer handtekeningen te krijgen.

Hoe een petitie promoten?

  • Deel de petitie op uw Facebook-muur en in groepen die verband houden met het onderwerp van uw petitie.
  • Neem contact op met uw vrienden
    1. Schrijf een bericht waarin u uitlegt waarom u deze petitie hebt ondertekend, aangezien mensen eerder geneigd zijn om te ondertekenen als ze begrijpen hoe belangrijk dit onderwerp is.
    2. Kopieer en plak het webadres van de petitie in uw bericht.
    3. Stuur het bericht via e-mail, sms, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram en LinkedIn.