Rust, natuur en veiligheid wordt bedreigd door grootschalige horeca en parkeerplaats in het prachtige park 16hoven.

Neem contact op met de schrijver van het verzoekschrift

Hoorzitting dinsdag 28 mei a.s.

2019-05-26 18:47:52

Beste petitie tekenaars.

Allereerst dank voor jullie steun.

Aanstaande dinsdag is de hoorzitting betreffende het bestemmingsplan voor park16hoven. Hierin zijn ook wijzigingen opgenomen die deze horeca in categorie 3 mogelijk maken, inclusief het parkeren.

We willen graag met veel mensen daar aanwezig zijn, om aan te tonen dat dit probleem leeft in de wijk. De grote hoeveelheid petitiehandtekeningen is een goede start uiteraard, maar fysieke aanwezigheid maakt indruk.

Daarom wil ik jullie allemaal oproepen om naar het gemeentehuis te komen. De hoorzitting is vanaf 19.00u in zaal SH7. Je kan naar binnen via de binnentuin, bereikbaar vanaf de twee zijkanten van het gemeentehuis.

Zoals iedereen waarschijnlijk wel weet staakt het OV deze dag. Kom dus op de fiets. Om 18.30 vertrekt een groep vanaf de horeca locatie. Mocht je met de auto willen komen, dan is parkeren in de hofplein garage een goede optie.

Mocht u nog mensen weten die deze petitie ook willen tekenen, vraag ze dan dat zo snel mogelijk te doen. Dan hebben we een mooi aantal om de wethouder en gemeenteraadsleden te overtuigen.

Groeten,


Corinne Custers & Alexander LantinkDeel deze petitie

Help deze petitie meer handtekeningen te krijgen.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie tonen aan 3000 mensen die andere petities op onze website bekijken, maar deze petitie nog niet hebben bekeken.