Verkeersveiligheid Kanaalstraat Utrecht

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Uitnodiging startbijeenkomst visie Kanaalstraat/Damstraat

2016-09-06 12:44:06

Beste ondertekenaars van mijn petitie,

Allereerst bedankt voor het ondertekenen. De petitie Is vlak voor het zomerreces aangeboden aan wethouder Lot van Hooidonk en burgemeester Jan van Zanen. 

Daarnaast wil ik iedereen uitnodigen voor de bijeenkomst over de visie voor de toekomst van de Kanaalstraat op 13 september. De bijeenkomst vindt plaats op de zesde verdieping in het Stadskantoor, Stadsplateau 1 van 19:30 - 22:00 uur. De zaal is open vanaf 19:00 uur. 

De eerste bijeenkomst is geen eenmalige bijeenkomst, maar de start van een proces om een lange termijn toekomstvisie voor de Kanaalstraat/Damstraat op te stellen. Niet de gemeente, maar de buurt zal de visie ontwikkelen, die uiteindelijk wordt voorgelegd aan het gemeentebestuur. De eerste bijeenkomst gaat over het karakter van de Kanaalstraat/Damstraat en de wensen voor de toekomst. Het wordt een creatieve sessie waarbij alle aanwezigen aan de hand van beelden hun ideeën kunnen inbrengen. Belangstellenden kunnen zich tijdens de startbijeenkomst tevens opgeven voor een werkgroep om de visie verder uit te werken.

Waarom een lange termijnvisie?
Er zijn twee redenen om te werken aan een lange termijnvisie. In de eerste plaats moet de gemeente binnen enkele jaren op de Kanaalstraat ondergrondse huisvuilcontainers plaatsen, een aantal bomen vervangen en werken aan de riolering. In de tweede plaats geeft een eenduidige visie duidelijkheid aan alle partijen en zorgt het ervoor dat toekomstige maatregelen en investeringen elkaar versterken en bijdragen aan een fijne buurt.

Waarom uw inbreng in dit proces?
U als betrokkene kent de buurt het beste. U weet wie er woont, wie er onderneemt, wie er op bezoek komt of winkelt. U weet wat er in de buurt speelt en belangrijk is en natuurlijk hebt u ook wensen. Die horen wij graag.

Wij hopen van harte dat u mee wilt denken over de toekomst van de Kanaalstraat/Damstraat. De avond is uiteraard voor iedereen toegankelijk, maar voor de organisatie van de avond is het fijn als u in de gelegenheid bent om uw aanwezigheid te bevestigen via het e-mailadres visiekanaalstraat@utrecht.nl.  
 
Meer informatie
Mocht u nog vragen hebben, dan kunt contact opnemen met de projectsecretaris Suzy Koot of de projectleider Frans Werter via e-mail visiekanaalstraat@utrecht.nl. 

Met vriendelijke groet, 

Lidewij Vos 

 


Lidewij Vos



Deel deze petitie

Help deze petitie om meer handtekeningen te krijgen.

Hoe een petitie promoten?

  • Deel de petitie op uw Facebook-muur en in groepen die verband houden met het onderwerp van uw petitie.
  • Neem contact op met uw vrienden
    1. Schrijf een bericht waarin u uitlegt waarom u deze petitie hebt ondertekend, aangezien mensen eerder geneigd zijn om te ondertekenen als ze begrijpen hoe belangrijk dit onderwerp is.
    2. Kopieer en plak het webadres van de petitie in uw bericht.
    3. Stuur het bericht via e-mail, sms, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram en LinkedIn.