Verbied vuurwerk door particulieren!

Neem contact op met de schrijver van het verzoekschrift

meer dan duizend handtekeningen op minder dan 5 dagen!

2014-12-13 14:25:45

Op minder dan 5 dagen hebben meer dan duizend personen hun handtekening geplaatst onder deze petitie!

Maar binnen een dikke 10 dagen beginnen de feestdagen en dan zal er door particulieren heel veel vuurwerk afgeschoten worden op onverantwoorde manier.  Heel wat vuurpijlen belanden dan dikwijls nog gloeiend op daken, tuinhuizen, paardenstallen, in kippenrennen, in de tuin van de buren, en soms zelfs nog niet ontplofd in de buurt van honden en poezen.

Dat er elk jaar heel wat gekwetsten zijn, niet alleen personen maar nog veel meer gekwetste dieren, daar zal niemand aan twijfelen.  Gekwetste personen komen eventueel in de statistieken van politie (behalve als ze zelf betrokken zijn bij het afvuren van het vuurwerk), gekwetste dieren worden nergens genoteerd 'want het zijn maar dieren'.  Paarden schrikken, gaan hollen en kwetsen zich tegen de omheining van hun weide, dieren in volières vliegen zich dikwijls dood tegen het gaas, maar ook honden en poezen doen de schrik van hun leven op.

Vraag daarom je vrienden om de petitie mee te ondertekenen!  Indien er heel veel ondertekenaars zijn, zullen de beleidsmakers misschien luisteren naar deze petitie.  Maar mogelijk zullen heel veel mensen die van plan waren vuurwerk te gebruiken, luisteren naar deze petitie en dit jaar geen vuurwerk kopen.

http://www.petities24.com/verbied_vuurwerk_door_partikulieren

Met jullie medewerking kan deze petitie tegen het begin van de kerstvakantie veel meer handtekeningen krijgen!

Kopieer deze tekst in een mail of in een facebookbericht op je prikbord, zodat echt iedereen uitgenodigd wordt om hem te ondertekenen!

De Organisatoren


Tegenstander van vuurwerk door partikulieren

blijkbaar zijn veel mensen gekant tegen onzinnig en gevaarlijk vuurwerk!

2014-12-09 20:28:33

bijna 600 handtekeningen op minder dan 24 uur!  Dat betekent dat heel veel mensen de ernst inzien van vuurwerk in handen van mensen die er niet professioneel mee omgaan.

Wil jij ook dat er minder mensen én dieren gekwetst of gedood worden door het onzorgvuldig gebruik van vuurwerk?  Nodig dan al je vrienden uit om de petitie te tekenen.  Stuur deze mail naar hen door of deel deze link met een beetje commentaar op Facebook:

http://www.petities24.com/signatures/verbied_vuurwerk_door_partikulieren/

Als iedere ondertekenaar de petitie één keer deelt, dan mogen we heel veel handtekeningen verwachten.

Hier kan je zien wie er al ondertekend heeft:

http://www.petities24.com/signatures/verbied_vuurwerk_door_partikulieren/

 

Hartelijk dank!

 

De organisatoren


Tegenstander van vuurwerk door partikulierenDeel deze petitie

Help deze petitie meer handtekeningen te krijgen.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.